Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaa /

Korso

LC Vantaa/Korso

 

We Serve – Me palvelemme on kansainvälisen järjestömme tunnuslause. Emme maksa kenellekään palkkaa tehdystä työstä, jaamme vuosittaiset aktiviteettitulot lyhentämättöminä valitsemiimme kohteisiin, toimimme paikkakuntamme lähimmäisten auttamiseksi ja annamme apua kansainvälisiinkin kohteisiin. Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubien järjestö, jonka humanitaarinen auttamistyö on tunnustettu kaikkialla maailmassa.

Leijonat haluavat edistää kansojen välistä yhteisymmärrystä ja yhteenkuuluvuutta, vaalia keskuudessaan hyvää ystävyyttä ja kanssakäymistä. Leijona on luotettava ja epäitsekäs. Leijonat arvostavat isänmaataan ja sen säilyttämiseksi toimineita sekä auttavat ja tukevat apua tarvitsevia.

 

Paikallisuus

 Olemme olleet mukana yhdessä Korso-Seuran, LC Komeettojen  kanssa ja paikallisten viranomasten kanssa turvallisuusryhmässä, jonka tarkoituksena on tehdä Korsosta turvallisempi.

 Toivottavasti voimme myös tänä-ja ensivuonna avustaa jotakin Korsolaista 17- 21 vuotiasta nuorta osallistumaan ns. nuorisovaihtoon. Pääsääntöisesti kesäaikana tapahtuvaan muutaman viikon mittaista tutustumista muihin maihin sekä niiden kulttuuriin perheoleskelun ja kansainvälisen nuorisoleirin muodossa. Nuorisovaihto on kaksisuuntaista, Suomesta lähtee ja Suomeen tulee nuoria. Viime vuosina Suomesta on lähtenyt noin 200 - 250 nuorta ja tänne on saapunut 140 – 200 nuorta tutustumaan Suomeen ja meidän kulttuuriin.

 Lisäksi olemme antaneet tukea mm. paikallisille  näkövammaisille, sotaveteraaneille, työttömille,  Korson VPK:lle sekä yhdessä seurakunnan kanssa vaikeuksissa oleville perheille. Olemme myös jakaneet stipendejä Korson kouluille sekä keränneet lähialueiden ensi-ja turvakodeille tuotteita auta lasta auta perhettä tapahtumilla.

 Tavoitteemme on edelleen jättää Korso ja korsolaisuus parempana ja turvallisempana tuleville sukupolville.

LC Vantaa/Korso on korsolainen lions-klubi, joka on perustettu 4.10.1979. Klubi kokoontuu joka kuukauden 1. torstai.

 

 

Toiminnan tavoite

Jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä toteutetaan palvelutoimintaa harkitusti ja juuri niitä tarvitseville. Toisaalta on tärkeää kohdistaa toimintaa myös ennakoivasti kokonaisuuksien parantamiseen esim. valistava työ huumieden ja päihteiden vaaroista. Tavoitteena on saada Korsosta parempi ja viihtyisämpi paikka asua ja elää. Painopisteenä ovat etenkin syrjäytyneet nuoret, unohtamatta kuitenkaan alueen lapsia ja vanhuksia (esim. veteraanit), jotka edelleen tarvitsevat apuamme. Yhtenä tavoitteena on tehdä työtä yhteistyötä muiden alueen järjestöjen ja kirkon kanssa.

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme

Mikäli olet kiinnostuksen verkottua alueen aktiivisten ihmisten kanssa ja toisit omalla osallistumisellasi lisäpanosta hyväntekeväisyystyöhön, joko Lions Clubin puitteissa tai sen yhteydessä toimivien Ladyjen ja Leojen piirissä.

Liity joukkoomme.Ota yhteyttä presidentti Ilkka Tarjo 045-1547779

 


LC Vantaa/KorsoSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin